مشاوره حقوقی رایگان - فرار بدهی مالیاتی

من به همراه 5 نفر دیگر از سال 89 تا 97 در یک شرکت ساختمانی با مسئولیت محدود کار میکردیم و مدیر ان شرکت اسم های را به عنوان اعضای هیئت مدیره ثبت کرد ولی ما در محضر امضا دادیم که هیچ سود و ضرری شامل ما نمیشود الان صاحب شرکت فوت شده و بدهی مالیاتی برای سال 95و 96 دارد و همه اموال اعضای هییت مدیره توقیف شده است و ما تازه متوجه شدیم که این بدهی را ما باید پرداخت کنیم
اما دو نفر از اعضای هییت مدیره علیه بقیه اعضا شکایت کرده اند که جعل امضا بوده و اطلاعی از اینکه عضو هیئت مدیره بودن نداشتن در صورتی که کاملا مطلع بودن و جعل امضایی صورت نگرفته، ایا انها میتوانند با این شکایت اموال خود رو از به صورت موقت از توقیف دارایی دربیارن؟
اگر اثبات کنند جعل امضا بوده چه عواقبی برای من دارد؟ چون من جعل امضا نکرده ام اگر بوده مدیر بوده که فوت شده.
در این صورت بدهی مالیاتی به گردن ما 4 نفر هست؟ ما هیچ سودی از شرکت نداشته ایم چطور میتوانیم اثبات کنیم که مالیات شامل ما نمیشود
یکی از اعضای هیت مدیر هم پسره مدیر فوت شده است که ایران زندگی نمیکند و مالی ندارد و عضو دیکر خواهر مدیر است که او هم مالی برای توقیف ندارد

من چه کار میتوانم انجام دهم؟ ایا امکان دارد برای بدهی مالیاتی من را ممنوع الخروج کنند؟ من صاحب امضا نبوده ام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست جهت اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی اسناد شرکتی است