مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ

سلام تو دیوار قسمت استخدام یکی نوشته بود نیاز به افرادی داریم که برای مان ارز دیجیتال ترون بخرن و ما ده درصدش به عنوان پورسانت میدیم ..پول واریز کردن 5میلیون به حسابم نمیدونستم پول کلاهبرداری و فیشینگ است من هم ندانسته ارز خریدم انتقال دادم به طرف .. بعد دو روز حسابم را پلیس فتا مسدود کرده ..حالا شخص سوم که از طریق لینک حسابش خالی کردن از من شکایت کرده ..میگه پولم را بده من هم رضایت میدم... نظر شما چیه؟آیا پول بدم ..همه چی حله؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

دو روز اگر مبلغ ناچیز هست بهتر از پرداخت کنید ضمناً حتماً رضایت محضری بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید پول را پرداخت کنید و درخواست تخفیف در مجازات بعلت جلب رضایت شاکی خصوصی نمایید