مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناس رسمی

سلام. وکالت نامه ای قدیمی در دفترخانه تنظیم شده است که مربوط به مورث اینجانب می باشد و اصل آنرا من ندارم آیا می توانم با مراجعه به کانون تقاضای کارشناس جهت کارشناسی امضای وکالت نامه در دفترخانه را بنمایم ؟؟ و آیا کانون اصلا به درخواست اشخاص حقیقی بدون دستور قضایی رسیدگی می کند؟؟؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اصل بر صحت اسناد رسمی است . در صورت ادعایی خلاف این می بایست از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید.