مشاوره حقوقی رایگان - عدم سوء پیشینه

سلام وقت بخیر
من حدود هفت ماه قبل به علت کشف حجاب ماشینم رفت توقیف و برا خودم هم سه روز زندان بود که معادلش یک میلیون جریمه نقدی گفتن و چون بار اول بود با تخفیف در نهایت سیصد هزار تومن جریمه نقدی پرداخت کردم، الان این برام سوپیشینه محسوب میشه و برای مهاجرت و گواهی عدم سوپیشینه مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوء پیشینه محسوب نمی‌شود و البته جرمی که متحمل شده‌اید هنوز به صورت رسمی قانونی نیست و جریمه و حبس شما غیر قانونی بوده است زیرا لایحه عفاف هنوز تصویب نهایی و ابلاغ نشده