مشاوره حقوقی رایگان - پرونده بایگانی شده

باسلام.سال 96 مورد تهمت وافترا قرارگرفتم وبعدازیکسال که پیامک برای من اومد .پیگیر پرونده که شدم قرارمنع تعقیب صادرشده بود. بعداز ادعای حیثیت که نوشتم مختومه شدوبایگانی شدوجواب رداعتراض و قطعی صادرشد.بااینکه اصل برائت ومدارک ومستندهاداخل پرونده هست ولی برای مطالعه پرونده که درخواست دادم 2تاشماره بایگانی دادن به من ولی قراره صادره یکی نوشته بودند.میشه یک پرونده ویک قرار در دوتاشماره بایگانی قراربگیره.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش به شکل آشفته بیان شده است و خوب است که سؤال خود را به شکل مرتب بیان نمائید.