مشاوره حقوقی رایگان - اتهام وارده به بنده شامل قدرت نمایی و تهدید با اسلحه به قتل

لطفاً در اسرع وقت جواب بدین چون فردا دادگاهی دارم به آخرین وقتش هست و به این دلیل که از قانون سر در نمیارم میترسم یک طوری اظهارنامه رو پر کنم که واسم دردسر بشه به ناحق پدر خانومم که حدود دو ماه دختر ایشان رو مطلقه کردم بنا به دلایل و خصومت‌هایی که از بنده به دل گرفته شروع به شکایات متنوع علیه بنده نموده است شکایت به عنوان قدرت نمایی و تهدید به قتل با اسلحه با یک عکس ساختگی و این که پسرش هم یک شکایت دقیقاً با همین موضوع از بنده کردن و هنوز در دست بررسی است حال فردا آخرین وقتش هست که باید بروم اظهارنامه پر کنم و سند بگذارم لذا از شما سروران گرامی عاجزانه تقاضامندم بنده را کمک کنید که این اظهارنامه را چگونه و چطوری پر کنم که هم خودش محکوم بشود و اینکه از بنده رفع اتهام گردد با سپاس فراوان از تک تک شما سروران گرامی

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

احتمالا شما را برای آخرین دعوا در مرحله تحقیقات مقدماتی دعوت کرده اند... در این صورت انکار کنید و اتهام انتسابی را قبول نکنید ولی با توجه به نوع ابلاغ که احتمالا تفهیم اتهام است در هر حال فر دا قرار صادر خواهد شد و در دادگاه میتوانید در مقابل اتهام انتسابی دفاع کنید که در صورت کامل بودن دفاعیات و احراز بی گناهی رای برائت شما در دادگاه کیفری صادر خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه طرف مقابل محکوم شود شما می‌بایست شکایت نمایید اما شما برای برائت خود می‌بایست واقعیت را بیان کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید.