مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اثبات شکایتی که واقعیت ندارد و رفع مسدودی حساب یارانه

با سلام و خدا قوت
بطبع در این قسمت ظرفیت بازگو نمودن همه مطالب ممکن نیست و سعی بر خلاصه گویی و ارایه خواسته خواهم داشت.
بنده سال 94 توسط همسایه همجوار به اصطلاح دوست نزاعی را ایجاد کرد و در آخر با وساطت بزرگترهای محل پایان یافت. حدود یکسال بعد آن بصورت اتفاقی توسط پدرم از طریق برادر شاکی متوجه شدیم که همان زمان شکایتی تنظیم کرده و جراحتهایی ناشی از آن و بدتر اصابت چاقو از جانب من را ادعا کرده و مراحل پزشک قانونیو ... را هم پیموده، نکته ای بعد از حالا ناباوریم از کار ایشان و .. متعجبم کرده بود صدور حکم غیابی دادگاه بر علیه من و مطلع نشدنم بدون هیچ احضاریه بود حتی زمان اعتراضم هم پایان یافته بود و وقتی پیگیر شدم اولین نکته آدرس نادرستی بود که معرفی کرده بود خلاصه کارهایی که در آن مرحله مانند واخواهی و بعد تجدید نظر خواهی وجود داشت را طی کردم نتایج واخواهی این بود که یکسال حبس به 3ماه و یکروز کاهش یافت و شلاق حذف شد ولی دیه همانطور ماند. تجدید نظر هم رد شد. بنده برای اثبات بر بیگناهیم با وجود قرار گرفتنم در شرایطی که شرح دادم در دفاعیاتم استشهادیه محلی محکمی ارایه نمودم که در واقع با بیان این مطلب که اصلا چاقویی در کار نبوده و با امضای افراد موجه اهالی محل که در آن لحظه حضور داشتند و دیگر شاهدان شاکی که اصلا از اهالی محل نبوده و حتی حضور نداشتند و از دوستان شاکی بودند ولی قاضی به این دو مطلب که بنظرم اهمیت داشتند بر کشف حقیقت و همچنین مسئله آدرس نادرستی که از جانب شاکی معرفی شده بود و که واقعا توجه و لحاظ نشد. طولانی شد عرایضم ولی واقعا با وجود شرایط موجود بر وجود اینهمه مشکلات این موضوع زندگی منو خانواده ام را آشفته و بهم ریخته. چندروز پیش هم احضاریه ای رسید که باید تا 10 روز به اجرای احکام برای اجرای حکم مراجعه کنم و اینکه باتوجه به اینکه بنده این اتهام را اصلا بدلایلی که عرض کردم مبنی بر صحت نداشتن ادعای شاکی قبول ندارم طبعا طی مراحل تقاضای اعسار از جانب بنده هرچند در جهت منفعتم در این مرحله و شرایط بر قبول کردنم به ارتکاب این جرم قرار میگیرد راه یا راههایی اگر پیش رویم قانون قرار داده را بفرمایید و اینکه در اجرای احکام چه در انتظارم میباشد خانه آخر و همچنان بی دفاع اجرای حکم ناعادلانه تحمیل بر من خواهد شد. مطلب آخرم و نیازم بر مساعدت و راهنمایی این موضوع است که حسابهایم هم مسدوده و یارانه ها و وام کرونای یک میلیونی بتازگی واریز شده را که خیلی نیازمه و کمی میتونست کمک حالم باشه امکان برداشت ندارم. ممنون و سپاسگذارم از توجهتون و عاجزانه نیازمند مساعدت شما بزرگواران درجهت راهکار و رهنمودهای اساسی برای چگونگی اثبات بیگناهیم و همچنین شکایت کذب و ناجوانمردانه شاکی ام و رفع مشکل مسدودی حساب تسهیلات حمایتی معیشتی دولت و میسر شدن امکان برداشت آنها را خواستارم.
ممنونم از امکانی که فراهم نمودین برای بنده و سایر هموطنان.خدا پشت و پناهتان.یا حق.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باسلام تنها راهی که وجود داره اعاده دادرسی وتوقف اجرای حکم هست البته باید دلایل جدید ارائه کنید ومجددا شهودی به دادگاه معرفی کنید و مکتوم بودن دلایل رو مستند قرار بدید.