مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه ثبت شرکت

با سلام و احترام. آیا در وکالت نامه می شود یک طرف تاریخ مشخص نباشد؟ یعنی آمده باشد از زمان صدور رتبه شرکت به مدت 2 سال از مدرک استفاده می گردد. تاریخ ابتدا مشخص نیست و بنده الان 5 سال گرفتار می باشم که به گفته خودشان هنوز رتبه ای اخذ نشده است و مدرک را قفل کرده اند. و آیا می توان اقدام قانونی در این زمینه انجام داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام شما برای حساب مدت وکالت اقدام و آنرا را عرفا تقاضا کنید از طرفی میتوانید خود مورد وکالت را انجام یا نامبرده را عزل نموده و به دیگری وکالت دهید