مشاوره حقوقی رایگان - حقابه چاه آب کشاورزی

باسلام
اخیرا اینجانب ویلایی تقریبا 1000 متری خریداری کرده ام که آب آن به مدت 15 دقیقه قید شده در سند از چاه مشترک تامین میشود. از قبل مقرر بوده که هزینه های بزرگ چاه و لوله اصلی توسط مالکان تامین شود و حقوق موتور چی از فروش آب اضافه چاه..یک نفر آبیار هم هست که هرکدام از این 30 مالک باغ با توافق با وی به صورت سالانه در زمان مشخص آب را در ورودی شیر باغ تحویل خود از وی تحویل می گیرند...حال متاسفانه این دو نفر دست به یکی کرده و عقب و جلو انداختن ساعت روشن شدن پمپ باعث هرز رفتن سهمیه آب مالکان می شوند با این هدف که باغدار مجبور به خرید آب برای باغش شود و در واقع آب خودش را به خودش می فروشند...نتیجه این که دونفر قلدر چون محلی هستند بر املاک تعدادی غیر بومی مسلط شده و با تحت فشار قرار دادنشان کسب درآمد می کنند...سوالم این هست که چطور می توانم این مسخره بازی را تمام کنم؟ از چه ارگان دولتی و قانونی می توانم کمک بگیرم و دست این اشخاص را حداقل حق آبه خودم کوتاه کنم..؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون فروش اب چاه کشاورزی
جرم است و مجازات جزای نقدی خیلی سنگین دارد
شما می توانید شکایت نمایید
و