مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل کالای قاچاق

سلام خسته نباشید من ناخواسته نمیدونستم یکی به من یک نایلون وسایل بوتاکس داد به من گفت واسم از چهار راه رد کن بهت زنگ میزنم من هم که نمیدونستم قاچاق هست با تاکسی بردم که چهارراه من رو گرفت و دوبار دادگاه رفتم و گفتن بعد عید برات ابلاغیه می‌فرستیم ابلاغیه اومد و نوشته بود 70 میلیون جریمه بهم دادن و حضور من رو همراه یک وکیل خواستن اگر برم اونجا منو میندازن زندان یا اگه حکم زندان باشد داخل ابلاغیه مینویسند درضمن تا حالا سابقه نداشتم اگر اون جا بروم امکان هست به من حکم زندان هم بدهند؟ خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید