مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام آپارتمان

سلام مادرآپارتمان دوطبقه و5واحدی زندگی می کنیم دوسال پیش واحدبالای سرما ازهمه درخواست کرد که دیوارها ایزوگام بشه همسایه ها قبول نکردند و چون واحدشون بالای سرما بود ازما خواستند که ایزوگام کنیم خلاصه دیوار ما دوواحد ایزوگام شد .حالا پشت بام یکی ازواحدها براثربارون خراب شده وسمت خودشون رو ایزوگام کردن حالامیگن چون مشاعه شما هزینه باید تقسیم بشه وپرداخت کنید تکلیف چیست با تشکر

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

اصولاً هزینه ایزوگام ساختمان به علت اینکه مشاعی می‌باشد باید توسط تمام اعضای ساختمان پرداخت شود ما می‌توانید با اعضای دیگر نیز صحبت کنید و هزینه‌ای که قبلاً انجام دادید بین اعضای دیگر تقسیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه ایزوگام مشاع است و همه واحدها باید بپردازند