مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک هبه

سلام.شش سال قبل پدرم تکه زمین 45 متری در روستا را به من به صورت شفاهی بخشید ومن آن جا را ساختم و دارم توش زندگی میکنم.حالا برادرم مدعی است از پدرم برای ملک من قبل از فوتش صلح عمری گرفته.حالا وضعیت من چه میشود آیا پدرم زمینی که قبلا به من هبه کرده را میتوانست به برادم صلح عمری کند.چگونه من برای خانه ام میتوانم سند بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد صلح و قرارداد شفاهی هبه است