مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توسط متهم بعد از سازش

باسلام.از همسایه بخاطر افترا، تخریب خودرو و توهین به اشخاص عادی شکایت کردم. ایشان هم شکایتی مبنی بر افترا همزمان ثبت کرد.قاضی شورای حل اختلاف باتوجه به شکایت متقابل،اصرار بر سازش داشتند و برگه ای دست نویس قاضی مبنی توافق و سازش هر دو طرف امضاء کردیم.بعد از یک ماه از آن، شکایت ایشان مبنی بر افترا در جریان قرار گرفته است!آیا امکان دارد شکایت افتراء ایشان یا شکایت جدیدی در این زمینه انجام شود؟آیا امکان دارد در موارد ذکر شده شکایت بنده که توسط شورا بررسی نشد و سازش شد،ایشان شکایت افترا ثبت کرده باشند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رجوع از سازش و رضایت ممکن نیست، مگر وقوع جرم جدید یا ادعای دیگر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر سازش نموده اید رجوع از رضایت ممکن نیست مگر مشروط بوده باشد و شکایت مجددا هم تنها در صورت در دست داشتن مدرک جدید میسور است