مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورای حل اختلاف

با سلام. در یک دعوای خانوادگی که مادر و دو فرزند دختر و پسر از پدر خانواده شکایت کردن ((شکایت مادر به علت کتک خوردن و کبودی های روی دستها و شکایت دختر به خاطر هتاکی و افترای پدر و شکایت پسر هم به خاطر جراحت گردن ))و پدر هم از پسرش به خاطر ضرب و جرح شکایت کرده بود،به علت سازش پدر حدود دو ماه قبل ،ما سه نفر هم رفتیم شورا وسازش کردیم. اما متاسفانه پدر خانواده بعد از دو ماه رفته شورا و شکایت خودش رو دوباره به جریان انداخته و این امر به ضرر پسرم میشه،چون اون شکایت خودش رو پس گرفته.و ابلاغیه اول که مربوط به سازش پدر بود و در سامانه رویت شده و از اون کپی گرفته بودیم،کلا از سامانه حذف شده و ابلاغیه دوم که مبنی بر عدم سازش و اعاده پرونده به دادسرا هستش که الان جایگزین شده ولی تاریخش مربوط به ماه مهر هستش،اما برای پسرم 15 آذر پیامک برای رویت ابلاغیه دوم اومده.حالا از چه طریقی به خاطر این قضیه که روند پیگیری پرونده را مشخص نیست که به چه دلیلی عوض کردن و به همسرم اجازه دادن که دوباره شکایت خودش رو به جریان بندازه ،میتونیم از شورا شکایت کنیم؟چون من خودم حتی قبل از سازش ازشون پرسیدم که آیا بعد از سازش ،امکان انصراف وجود داره؟بهم گفتن خیر. وقتی سازش شد ،پرونده بایگانی میشه.و آیا شکایت از شورا در روند پرونده پسرم در دادسر میتونه به ضررش بشه؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر رضایت داذه باشد بهیچ عنوان قابل رجوع نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که رضایت بدون قید و شرط باشد نمی‌توان از آن رجوع نمود