مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی

سلام وقت بخیر من یک‌موتور چند سال پیش از‌کسی خریدم چند وقت پیش پلیس آمدموتور گرفت ان‌موتور سرقتی بود من خبر نداشتم من هیچ مدارکی از موتور که خریدم ندارم اون طرف که ازش موتور خریدم فوت کرده برام ابلاغیه آمده دفاع از اتهام انتسابی برای چی اتفاقی میفته

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر با مستندات خود درست دفاع نکنید محکوم به خرید مال مسروقه خواهید شد.حتما با وکیل کیفری در این مورد مشاوره نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست دلایل و مستندات خود را مبنی بر معامله موتور به مرجع
قضایی ارائه نمایید
و شهود خود را معرفی نمایید