مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و استرداد مبیع به علت ثمن مال غیر

باسلام بنده یک مقدار طلا فروختم و خریدار ثمن معامله رو برای من شبا کرد توسط کارمند بانک حال چندروز بعد از واریز حسابم رو مسدود کردن که به این علت این پول که آمده به حسابت پول کلاهبرداری اینترنتی بوده و از خریدار هم پرسیدم گفت قبل شما من هم معامله کردم طرف پول کلاهبرداری برای من ریخته و منم اومدم طلاهای شما رو خریدم حالا با این تفاسیر معامله فسخ میشه و طلاها رو پس بده و خسارت بگیرم؟ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود باید با اظهارنامه درخواست استرداد طلا بدهید و در صورتی که طلا مسترد نشد از طریق دادگاه شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما می توانید دادخواست حقوقی و شکوائیه کیفری اقامه نمایید
باید مورد معامله به شما مسترد گردد
و ..