مشاوره حقوقی رایگان - ادای توضیح

با سلام برای من احضاریه اومده که: اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
علت حضور ادای توضیح
شکایت خانم فلان علیه آشنای بنده مبنی بر زنای عنف
من رو واسه چه کاری احضار کردند من به این جریان ارتباطی ندارم فقط از ارتباط شون خبر داشتم و این که به خاطر شرایط شغلیم میتونم تو شهر خودم برم دادگاه یاحتما باید به همون مکان مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ظاهراً متهم هستید نه شاهد
خیر باید برید همان دادگاه پاسخ بدهید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
احتمالا به عنوان مطلع شما را احضار کردند...
طبعا باید همون دادگاه یا دادسرایی که احضار شدین برین نه شهر خودتون...

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود فقط می‌توانید به همون دادگاه مراجعه کنید