مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام .
قبل از نوروز خودرویی خریداری کردم که سندش در گروی شرکت می‌باشد و مقداری از مبلغ را برای بعد از سند به نام زدن نگه داشتم و ماشین را با قولنامه محضری و وکالت تام الاختیار تحویل گرفتم.
متاسفانه چند روز بعد تصادف کردم و حین حضور پلیس متوجه شدم که به دلیل کشف حجاب خودرو توقیفی هست.
حال با توجه به این که هنوز دستور توقیف در استان ما حین مشاهده خودرو صادر نشده میخواستم ببینم آیا میتونم با مدارک محضری که خودرو متعلق به بنده هست حکم توقیف را از روی پلاک قبلی بردارندکه برای تعویض پلاک مجبور نباشم خودرو ابتدا پارکینگ برود تا خلافی ها صفر شود .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

شکایت روی پلاک خودرو خریداری شده برداشتن شکایت روی پلاک خودرو شکایت کشف حجاب در خودرو کشف حجاب خودرو