مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط و مسدودی حساب

سلام ، وام ازدواج گرفتم ، و همیشه به موقع اقساط را پرداخت میکردم تا رسیدم به اقساط سالیانه که میبایست بجز قسط ماهیانه ، ی 4 در صد از کل مبلغ مانده قسط را هم پرداخت میکردم که در توانم نبود پرداخت کنم ، الان 3 ماه است که هیچ کدام از اقساط ماهیانه را هم پرداخت نکردم و بانک اختیاریه سوم را برایم ارسال کرده ، در صورت توقیف حساب ضامن ، آیا کل حقوق و حساب مالی ضامن توقیف میشود یا اینکه به اندازه مبلغی که ضامن بصورت ماهیانه ضمانت کرده برداشته میشود ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید طرح دعوایی علیه ضامن مطرح شود تا حساب بانکی ضامن توقیف گردد و یا اینکه در قراردادهای فی مابین اجازه به بانک داده شده باشد که از حساب ضامن اقساط را کم نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن تعهد نامه ای که ضامن امضا کرده دارد