مشاوره حقوقی رایگان - صورت مجلس تفکیکی

سلام زمینی را برای مشارکت در ساخت به پیمانکار دادم کار ساخت تمام شد با توجه به مشکلات پیش آمده از طریق دادگاه واحدهای خودم را تحویل گرفتم ضمنا پایان کار شهرداری را خودم دارم انجام می دهم
حالا با توجه به اینکه دو دانگ سند کل آپارتمان بنام بنده هست (و چهار دانگ بنام پیمانکار) سئوال این هست که برای گرفتن صورتمجلس تفکیکی باید از طریق دادگاه اقدام کنم یا اینکه صورتمجلس تفکیکی رو به من هم میدهند؟ (بدون دادخواست التزام به اخذ صورتمجلس تفکیکی)

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله به شماهم میدهند بدلیل اینکه شما هم مثل ایشون مالک هستید فرقی باایشون ندارید همچنین درهر صورت میتونید طبق قرارداد مشارکت طرف مقابل رو الزام به ایفای تعهد از جمله اخذ صورتمجلس وغیره کنید .همچنین میتونید تمام هزینه های پرداختی برای پایانکار وتفکیکی و... رو با مدارک از پیمانکار مطالبه کنید.
( جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)