مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستاجر

سلام
من سه سال پیش یک واحد به مستاجراجاره دادم وایشون ازکوچکترین مشکل منزل عکس گرفت ومن هزینه پرداخت کردم درست کرد حالا بعد سه سال جلوی گاز روی کابینت شکسته
میگه بوده کولراب داده سقف خراب شده میگه بوده چطور ثابت کنم نبوده واینکه شما ازکوچکترین مشکل عکس گرفتید من درست کردم چطور اینو ندید گرفتید
ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

خسارت به ملک اجاره ای توسط مستاجر خسارت به ملک اجاره ای ملک اجاره ای اجاره موجر مستاجر