مشاوره حقوقی رایگان - مکمل اپارتمان

باسلام بنده یک واحداپارتمان بنامم خورده هیچ اطلاعی ازمکمل اپارتمان نداشتم الان مکمل به سند من اضافه شده آیا سند جدا می‌دهند واحد من 67 متره طبقه همکف ومکمل طبقه منفی 120 بامتداد 110متر میباشدلطفا بنده رو راهنمایی کنید؟ مچکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به عرف آن منطقه و قرارداد شما با مالک و مبایعه یا قولنامه‌ای که تنظیم کرده‌اید دارد