مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شوهر

سلام من حدود یکساله که عقد کردم هنوز سر خونه زندگی خودم نرفتم خونه پدری هستم . شوهرم بی دلیل اعصبانی میشه و منو میزنه کلا ادم عصبی ای هستش من از اثار کبودی هام چیزی باقی نمونده چون اون موقعه که کتکم میزد بخشیدمش اما عکس دارم ازشون من کجا باید برم شکایت کنم میتونم با عکس برم؟.نفقه هم پرداخت نمیکنه .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
صرف عکس کافی نیست
نفقه قابل مطالبه است و پیگیری....
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح شکایت نمایید.
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.