مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور جلب است

ابلاغیه مهلت حضور : کرور نوع علت حضور : دفاع از اتهام وسیله تهدید قرار دادن آثار مستهجن به منظور سوء استفاده جنسي

دعوي ف . ر به طرفیت ا.ع مبنی بر مزاحمت تلفنی با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتحاد تصمیم خواهد شد. عدم حضور جلب است
بنده متولد شیراز هستم این شخص را نه دیدم و نه می‌شناسم ، آیا باید حتماً حضور داشته باشم ؟ چون وضعیت مالی افتضاحی دارم تا مشهد نمیتونم برم

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام بله بروید و دفاع کنید و یا وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که دادگاه در مشهد باشد و شما ساکن شیراز باشید برای تفهیم اتهام به دادگاه شیراز نیابت قضایی اعطاء خواهد شد‌.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله حتما حضورأ در مهلت مقرر به شعبه مراجعه نمایید