مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن بدهی

سلام من اوایل سال 97 وام ازدواج خودم و خانومم و مقداری نقد که جمعا 60 ملیون میشد میخواستم خونه بخرم،به در خواست همسرم این پول رو به پدرش دادم تا چک هاشو پاس کنه که داشت خونشو میساخت و قرار شد بابت این پول من ,بعد ساخت خونه خودش یه واحد خونه برا من بخره،ولی بعد گذشت دو سال زیر بار نرفت و و همه چی به تورم خورد و خونه ای که با 60 تومن میشد خرید الان 2 ملیارد شده و سال 1401 هم پدر زنم فوت شدن الان فقط وراث حضور دارن ، و کسی هم زیر بار این حرف نمیره،من الان مدرک پولایی که ریختم حسابش رو دارم،اگه شکایت کنم الان در سال 1403 چقدر باید بمن پول بدن بابت بدهکاریشون،و شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از تاریخ مطالبه خسارت تأخیر تأدیه تعلق خواهد گرفت. وانگهی شما از ماترک متوفی بابت بدهی می‌توانید برداشت نمائید و صورت عدم وجود ماترک، وراث مسئولیتی در پرداخت بدهی متوفی نخواهند داشت.