مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید اپارتمان

باسلام..بنده یه واحداپارتمان پیش خریدکردم 600میلیون هم دادم ..سازنده به دلیل عدم توان مالی یک سقف زده ودیگه قادربه ادامه ساختن نیست..2تاچک 200 میلیونی پیشش دارم که خرج کرده ..زمین مشارکت بوده و بعد از کلی که بهش وقت دادیم. معامله رو فسخ کردیم و قرار شد که سازنده جدید شروع به کارکنه..و قرار شد باهم بریم دفترخونه و 2تا سفته 300 میلیونی بهم بده و 10روز قبل از موعدچکهام بهم پول بده..ولی از اونجا که من میدونم این پولی نداره که بده من مجبور میشم چکهامو پاس کنم...من هنوز ازش سفته نگرفتم خاستم باشما مشورت کنم آیا راهی واسه جلوگیری از چک دارم؟؟
اگر به ایشان زنگ بزنم که بشینیم و صورت جلسه کنیم که من چکها رو باطل کنم شاید قبول نکنه ..من چیکار باید بکنم؟؟
لطفا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر چکها را با ظهرنویسی منتقل کرده متاسفانه خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق ‌حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است