مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی کارگر در حین کار

سلام وقت بخیر من داداشم توی مغازه گاز پر میکرده 10سالی دارد و بعد چند وقت میخواستم از مغازه بیارمش بیرون خیلی سرفه و گلو درد داشت بعد صاحب کارش گفت نمیخواد گاز پر کند و الان چند روزی میشه سوخته و صاحب کارش گردن نمیگیرد حتی پول دارو هم نمیده این هم بگم که افغانستانی هستیم میگه شما هیچ کاری نمیتونین خواهشا یک راه حل به من بدهید.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست آسیب در حین کار با تعیین کارشناس بدهین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مراتب وقوع حادثه را گزارش و طرح شکایت نمایید تا رسیدگی کیفری آغاز شود