مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از بنیاد مسکن

درود
بنده سال 96 برای ساخت یک قطعه زمین روستایی از بنیاد مسکن قرارداد واگذاری گرفتم و بعد از دهیاری جواز ساخت اخذ شد
ولی بی دلیل بنیاد مسکن از شروع عملیات ساختمانی ممانعت بعمل آورد بدنبال آن طرح دعوی نزد دیوان عدالت شد و در نهایت رای به نفع ما با عنوان احراز وقوع تخلف از جانب بنیاد مسکن صادر شد ،علی الیحال تا سال 402 روند شکایت ادامه پیدا کرد جهت تمدید جواز و قرارداد که آن هم به نفع ما رای صادر شد
حالا سوال اینه که با توجه به اینکه الان شروع به ساخت کردیم و هزینه برآورد شده امروز با سال 96 حداقل ده برابر گران تر شده آیا می‌توان از بنیاد مطالبه خسارت کرد و موفق شد دوم اینکه با توجه به رای وقوع تخلف دیوان عدالت بحث ممکن الحصول بودن در اینجا معنی دارد یا خیر سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وبررسی است