مشاوره حقوقی رایگان - خرید امتیاز مسکن ملی

سلام خدمت همه اساتید محترم بنده سال 1400 از ثبتنام طرح نهضت ملی جا موندم الان اقدام به خرید امتیاز از شخص را کردم لطفا برای محکم کاری قضیه تا زمان تکمیل پروژه ساخت و اماده شدن سند در زمان و موعد مشخص بین من و فروشنده چه مستنداتی را بینمون نوشته و امضا کنیم ایا سفته به مبلغ قیمت مسکن به نرخ اینده و اقرار نامه و وکالت تام اختیار از فروشنده به من جهت امضا تمام کارای پروژه و تغییر سیم کارت در سامانه و تحویل به من چیز دیگری لازم هست یا همین موارد جهت اطمینان از فروشنده که نمیتواند کاری انجام دهد کافیست لطفا راهنمایی کنید نگرانم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد تخصصی با در نظر گرفتن شرایط باید تنظیم گردد که توسط وکیل باید امورات مذکور انجام شود تا از بروز مشکل در آینده جلوگیری گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید