مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه ملک ارثی

درود بر شما. پدرم قبل فوتش یکی از املاکش که چهار طبقه هست به من هبه کرده. یک واحد رو در زمان حیاتش خودم ساکن هستم تا الان. آیا بقیه وراث میتونند هبه نامه دستنویس رو باطل کننذ بعد فوت پدر؟ با سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
هبه دیگر لازم است قابل رجوع نیست