مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت

سلام و عرض ادب اینجانب در کارگاهی مشغول به کار بودم که با اره چوب بری پشت دستم برید و 9تا بخیه خورد در ضمن تاندون انگشت چهارم هم قطع شد بنده نه بیمه هستم نه قرارداد کاری دارم کلا در این صنف هیچ کس قرارداد نداره ولی خوب کارفرما کارگاه رو بیمه مسئولیت کرده حالا من از ایشان شکایت کردم وتا مرحله معاینه مجدد در پزشک قانونی رفتم از طریق کلانتری و دفتر قضایی حالا که کلانتری شهود خواسته کارفرما میگه چرا این کار رو کردی میرفتی بیمه خودشون درستش میکردن الان میخوام بدانم کدام کار رو انجام بدم که به نفعم بشه واینکه دوماه هم دوره نقاهت دارم دوران بیکاری یا همون نقاهت رو چطور بگیرم اصلا میتونم برای بیکاریم کاری انجام بدم یانه اگر میشه چگونه لطفا خواهش میکنم کامل راهنماییم کنید چون این کارفرمای من اصلا انسان درستی نیست قبل از این اتفاق شش ماه بود که براشون کار می‌کردم قبل از عید از زمستان حقوقم مانده حتی شب عید التماسشو ن کردم نه دستمزد رو دادن نه پول بیمارستان الان دوماه قرض میکنم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
کارفرما موظف است شما را بیمه نماید و در صورتی که بیمه نشده‌اید می‌توانید شکایت نمایید سوابق بیمه به شما اضافه می‌شود و می‌بایست شکایت کنید تا میزان قصور مشخص شود

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
بیمه مسئولیت کارگاه دیه شما را پرداخت میکنه اما کارفرما ملزم به پرداخت حق بیمه شماست و الان در صورت از کارافتادگی بیمه ملزم به پرداخت غرامت و حقوق از کارافتادگی به شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کارفرما مکلف است که شما را بیمه نماید فلذا شما از طریق اداره کار اقدام به شکایت بفرمائید‌.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است