مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه

سلام. من سال 97 برای طلاق خونه همسرم رو ترک کردم و درخواست طلاق دادم یک سال طول کشید تا جدا بشیم تو این یک سال من با یه آقایی آشنا شدم بعد از یه مدت فهمیدم باردارم از این آقا
سال 98 جدا شدم از همسرم و همون سال بچه به دنیا اومد الان برای شناسنامه مشکل داریم و اینکه برای کارت واکسن هم همینطور چون تاریخ 98 زده و با این تاریخ نمیتونم شناسنامه بگیرم چه راه حلی پیشنهاد میکنین
پسرم 4 سالشه و ماهنوز نتونستیم براش شناسنامه بگیریم ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قبل از اینکه شما از همسر طلاق گرفته باشید فرزند به وجود آمده باشدمشروع نمی‌باشدو امکان اخذ شناسنامه وجود ندارد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
دادخواست اثبات نسب به طرف همسرتون بدید این تنها راهی هست که به اون بچه میشه کمک کرد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گرفتن شناسنامه چه بسا مستلزم مجازات مرگ شما باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه در زمان علقه زوجیت با همسر اولتان، اقدام به ازدواج با همسر دومتان نموده‌اید فرزند نامشروع تلقی می‌شود لیکن این امر سبب نخواهد شد که شناسنامه برای فرزند نتوانید بگیرید.
ابتدا بایستی طرح دعوی اثبات نسب را داشته باشید و سپس بر مبنای حکم این دعوا از طریق اداره ثبت احوال شناسنامه أخذ نمائید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به نام خودتان شناسنامه بگیرد و یا اثبات نسب بدهید