مشاوره حقوقی رایگان - صیغه ی موقت

سلام خسته نباشید
من ی خانمی هستم ک شوهرم 6 سال پیش فوت کرده. یک سال بعد فوت همسرم با ی آقای آشنا شدم و ایشون از من درخواست رابطه کردن من گفتم باید صیغه بخونیم. این اقا از من عکس و کپی شناسنامه گرفت و برد شهر خودش اونجا رفت دفتر خونه صیغه نانه نوشت بعدا اورد من جاهای رو ک باید امضا بزنم رو امضا کردم ولی اصلا خطبه ی صیغه رو من نشنیدم .آیا این عقد درسته یا کلا باطله؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام باطل است هرچند از مرجع تقلید خود سوال فرماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قصد واقعی شما به موضوع نکاح موقت و البته مراحل ثبت آن در دفترخانه انجام شده باشد مشکلی نخواهید داشت