مشاوره حقوقی رایگان - نصب دکل چهار پایه برق فشار قوی در زمین

باسلام-اداره امور منابع آب می‌خواهد در زمین بنده دکل برق فشار قوی چهار پایه نصب کند- زمین کشاورزی زیر کابل های طول مسیر به علاوه حریم کابل ها به اندازه 9 متر در هر طرف عملا از ایجاد تاسیسات و ساخت وساز و درخت کاری ویا هر طرح دیگری که مد نظر باشد برای همیشه محروم خواهد شد و تعهد محضری مبنی بر ممنوعیت هر گونه ساخت و ساز را از کشاورزان خواهند گرفت. آیا میتوان ادعای خسارت کل زمین زیر کابل رفته به علاوه حریم آن را از کارفرما کرد؟آیا ماده قانونی در این خصوص وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اساساً هر گونه خسارتی از طریق دادگاه قابل مطالبه است.