مشاوره حقوقی رایگان - جلسه رسیدگی مجلوب ثالث

وکلای محترم
با سلام و احترام
١- ادله های اثبات جرم مجلوب ثالث در جلسه رسیدگی چه ماده های حقوقی می‌تواند باشد؟
٢-محکومیت مجلوب ثالث با توجه به این که شکایت کیفری تحت عنوان خیانت در امانت و ربا شده چگونه می‌توان به عنوان ادله در جلسه رسیدگی مجلوب ثالث بیاوریم با چه ماده قانونی محرز می‌شود و مسئولیت پرداخت ٢ فقره چک بایستی متعهد گردد؟ لطفا کمی توضیح دهید سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش با ابهام مطرح شده است و نیاز به شفاف‌سازی است.