مشاوره حقوقی رایگان - مجلوب ثالث

باسلام و عرض ادب
سال گذشته از یه خانم خونه خریدیم بنا به درخواست خودش مبلغی از ثمن معامله رو به حساب خواهرزاده ریختیم که گویا فروشنده خانه با شوهر خواهرزاده یه قرارداد بینشون ثبت کردن که با پول اون خانم کارکرده و یه سال بعد پول رو با سودش بهش بده که گویا دبه درآورده الان که فروشنده علیه اون آقا شکایت کرده اون آقا گفته که خانم یعنی فروشنده خونه به من پولی نداده علتش هم اینه که اون خانم مدرکی نداشته بابت واریز پول چون پول رو به حساب زن او آقا که خواهرزاده اش بوده واریز کرده الان برای ما ابلاغیه اومده و ما مجلوب ثالث خوانده شدیم که بریم دادگاه .چرا با اینکه تو متن ابلاغیه نوشته شده که با رضایت فروشنده یه بخش از ثمن معامله به حساب خواهرزاده ایشان واریز شده ما مجلوب ثالث شدیم آیا نباید ما به عنوان شاهد تو دادگاه حضور پیدا میکردیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد اظهار نظر دقیقی که بتوان کرد