مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری نامادری

سلام . همسر بنده دو سال پیش فوت نمودن و یه یادگار از خودش به نام الف. که 9 سالشه برام بجا گذاشت . از آنجا که امانت‌داره خوبی نبودم با خانومی مطلقه ازدواج کردم اوایل برخوردهایش خوب بود اما با دخالت های خواهر 50 ساله مجردش شروع به ناسازگاری با فرزندم کرد . در غیاب من که سر کار میروم اورا در گرمای تابستان از خانه بیرون میکرد و در را به رویش باز نمی‌کرد و تا ساعتها بیرون میماند و به او توهین و فحش و ناسزاهایی می‌گفت که دل هر آدمی خون میشد . پسرم از کودکی به خاطر تنبلی چشم عینک می‌کنه و چند وقت یکبار باید او را به استان همجوار ببرم همین عینک زدن پسرم رو مورد اهانت و طعنه قرار میدهد نوبت های چشم پزشکی را که می‌گرفتم در زمان مراجعه به هر نحوی کنسل میکرد و الان چند ماهی است که مطابق سابق به دکترش مراجعه نکردیم . شبه اورا بیرون میکند . او و خواهرش طوری جو سازی کرده بودن که از مدرسه ترسیده بود مدت زیادی به مدرسه نرفت اورا با این حرف که مهریه ام را از پدرت میگیرم تا حتی شکم خودتون رو سیر نکنید و آواره شوید ترسانده از او فیلم گرفته که به شخصی مهم در کشور توهین کند و او را با اینکه فیلم را نشان پلیس میدهم ترسانده . شب‌هایی که تا دیر وقت نیستم اورا درخانه تنها رها کرده و به خانه خواهرش میرود و من بارها نیم شب یا در خانه گرسنه و تنها یا در خیابان آواره پیدایش کردم و در جواب تمام اینها میگوید به من ربطی ندارد و یا من را طلاق بده که مهریه اش سنگین است یا پسرت را رها کن . در کل پسر شادابم ساکت و غمگین و کم حرف و خونه نشین شده . از شما عزیزان راه حلی در مورد شکایت از خانومم و خواهرش میخواهم که چطور اثبات کنم وچه جرمی برایشان دارد . با تشکر .

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
میتوانید برای طلاق اقدام نمایید و حقوق مالی زوجه را با ثبت دادخواست اعسار بصورت اقساط پرداخت نموده و خود و فرزندانتان را از این شرایط رها نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص کودک آزاری به دادستان محل مراجعه فرمایید و دادستان محل اقدامات لازم را انجام خواهد داد. به هر حال شما پدر کودک هستید می‌توانید او را از این قضایا نجات دهید یا جای دیگر برای ایشان تهیه فرمایید