مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور سیکلت بابت مهریه

من از 1403٫1٫7همه حسابام ب خاطر مهریه بستن و یک موتور هم دارم ک توقیف شد من کارم دولتیه ، ب علت اینکه حسابام توقیف شده بعد از کار مجبورم با موتور برم مسافر کشی و پول نقد بگیرم دادگاهمم اول برج 5 تا اون موقع ب موتور نیاز دارم و الان موتورم توقیف شده و وسیله دیگری هم ب نامم نیس همین یکدونه موتور ،آیا موتور من جزو مستثنیات دین هست؟؟؟ و اینکه اگر جزو مستثنیات دین هست چکار کنم توضیح میدین لطفا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما می توانید نسبت به توقیف حساب حقوق تان اعتراض کنید و از طریق شعبه جهت رفع توقیف آن اقدام کنید.