مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی به دلیل شرکت در سایت قمار

سلام کارتهای بانکی وشماره ملی هامون رو به دوست مادرم دادیم گفت صرافی داریم ماهانه مبلغی بهتون میدم الان چندماهه حسابهامون مسدود شده ومتوجه شدیم برای سایت قمار بوده چند نفر هستیم یه بار هم منو برد پلیس فتا تعهد دادم که فروشگاه آرایشی اینترنتی داریم واشتباه شده الان کل حساب ها مسدود شکایت کردیم اما قرار منع تعقیب براشون صادر شد به چه عنوان باید دادخواست بدیم وچکنیم ؟

پاسخ ها :

مسدودی حساب بانکی به دلیل قمار مسدودی حساب بانکی قمار