مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تهران به دلیل بیماری والدین

سلام بنده 21 سال سابقه ی کار در بیمارستان تامین اجتماعی در شهرستان را دارم و مادرم برای درمان بیماری کنسر مجبور به اقامت در تهران شدن و پدرم هم مریض احوال هستن، و به تنهایی قادر به انجام کارهای شخصیشون نیستن،خواهرم ازدواج کرده و برادرم خارج از کشور زندگی میکند،من تنها پسرشون هستم که برای رسیدگی به اموراتشون باید کنارشون باشم،خانمم کادر درمان تامین اجتماعی هستن و ایشون هم 12 سال سابقه ی کار دارند در همان بیمارستان خودم.با این شرایط هم من و هم خانمم هر دو باید برای تهران انتقالی بگیریم،چقدر احتمال موافقت با ما به دلیل بیماری والدینم وجود داره؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور دفاع جامع و مانع در خصوص پرونده مذکور ارائه گردد و اسناد و مدارک شما جهت بررسی و ارائه راهکار مناسب حقوقی نیازمند اخذ توضیحات بیشتری می‌باشد