مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج کردن زوجه

سلام. زوج بنده را ممنوع الخروج کرده الان ما طلاق گرفتیم برای رفع ممنوع الخروجی نیاز به شوهر سابقم میباشد؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به اداره گذرنامه مراجعه کنید اگه هنوز ممنوع الخروجیتون رفع نشده با حکم طلاقتون برید اجرای احکامی که این دستور را داده و بگید که اونرا رفع کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer