مشاوره حقوقی رایگان - جرایم سایبری و اینترنتی

با سلام خدمت وکلای محترم کارت داداشم دست من بوده یک ابلاغیه براش اومده با مضمون جرایم سایبری و اینترنتی ولی کارت مسدود نشده و گفتن به دادگاه مراجعه کنید. آیا کسی شکایت کند در لحظه کارت رو مسدود میکنند و بعد دادگاه میخواد؟...البته من سایت شرط بندی هم بازی میکردم یا به خاطر اینه فقط میخوام بدونم کدومش هست چون کارت باز هست.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می‌بایست به دادگاه مراجعه و از موضوع مطلع یا از اتهام احتمالی دفاع کنید ر ضمن مسدود نمودن کارت با تشخیص قاضی رسیدگی کننده می‌باشد