مشاوره حقوقی رایگان - نخواندن و امضا کردن صورتجلسه

آپارتمان خریدم 20م دادم 20م زمان دفترخانه ومالک دوستم بود نیامد وشکایت کردم وبعداز چندسال دادگاه برایم سند زد و15ماه بعد ازخرید3م بابت مواد بدهکار شده بودم ورسید داده بودم ونوشته بودم بابت خرید ملک از اوگرفته ام وهیچ ننوشته بودم که بابت فسخ ویا ثمن‌ میباشد ودادگاه چند حکم تخلیه صادر کرد واعتراض کرد ودادگاه جلسه گذاشت ودو وکیل او مرا سوال پرسیدن وگفتند فسخ شده ومن انکار کر دم ورئیس گفت امضا کن وگفت حرف خودت را نوشتم وامضا کردم ولی حکم امده که گفته ام فسخ کرده ام وبقیه پولم را می‌خواهم مگر می‌شود باداشتن سند وچندحکم تخلیه بعد از10 پیگیری بگویم فسخ کرده ام لذا تقاضا دارم اگر راهی دارد به دفترتان بیایم وبا قرارداد انجام کار را بشما محول نمایم ممنون

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاظ تخصصی بودن پرسش شما نیاز به بررسی مدارک وجوددارد درصورت تمایل گزینه مشاوره حضوری را انتخاب نمایید