مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

سلام
من دو ماه پیش مزایده دوم ملک همسرم رو انجام دادم و طبق مزایده دوم خودم ملک رو برداشتم
الان میخام بدونم من از چه تاریخی میتونم مالک اون ملک حساب بشم و ادعایی داشته باشم؟
تاریخ قبول ملک طی مزایده ... تاریخ برگ صدور سند از اجرای احکام ... تاریخ بنام شدن سند؟!

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
بعد از 2 ماه می بایست به شعبه مراجعه و کارهای اداری جهت انتقال ملک به شما انجام شود . بعد از تنظیم سند رسمی به نام شما مالک خواهید شد.