مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به ارسال کالای خریداری شده توسط فروشنده و نحوه اقدام قانونی شاکی؟

با سلام. بنده در نمایشگاه مبل بندر عباس (اول دی ماه 1402) از غرفه مبلمان ... به آدرس کارخانه تهران .......... 5 یک ست مبل با میز وسط و دو عسلی با جنس و چوب اصلی و 4 عدد کوسن خریدم به شرط تحویل از نمایشگاه که فقط مبل را از محل نمایشگاه روز اخر از موجودی غرفه تحویل گرفتم، گفتند میز و غیره رو ندارم و از تهران باید ارسال کنیم. از ابتدا تا الان متاسفانه فروشنده آقای ع. جواب تلفن بنده را نمیداد که با تلفن های مختلف جواب دادند و گفتند میفرستم و 4 ماه هست که فقط قول میدن و میز وسط و دو تا عسلی و کوسن ها رو ارسال نمیکنند. لطفا دوستانی که تجربه با افراد و فروشنده هایی که خیانت در امانت میکنند و کالا/خدمات رو تحویل نمیدهند به چه صورتی در سریعترین زمان اقدام کرد و نتیجه گرفت؟ بنده ابتدا اقدام به ارسال ظهار نامه و سپس شکایت قضایی انجام دادم. باید مردم از حق و مطالبه درست خودشون دفاع کنند تا جامعه و افراد فاسد اصلاح بشه و بنده مطمعئنا اگر چندین برابر هزینه کنم (هزینه های دادرسی،ثبت شکایت، کارشناسی و غیره) کوتاه نمیام تا این افراد بدقول درس عبرت بگیرند و سر بقیه مردم کلاه نذارند. لطفا جهت تسریع در این فرایند راهنمایی بفرمایید
سوال بنده این هست که دو فقره چک قدیمی (حامل) هم هنوز در دست فروشنده دارم که موعدش نرسیده، آیا میتوانم پرداخت نکنم یا حسابم رو ببندم که ایشون رو تحت فشار قرار بدم جهت ارسال کالا؟ و لطفا بفرمایید چکار کنم؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام دهدخواست الزام به تحویل اجناس را بخواهید اگر شرط فسخ عدم پرداخت چک ندارید چک را هم پرداخت نکردید برگشت میخوره هر موقع جنس ها را تحویل گرفتین پرداخت میکنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم ارسال کالا می‌توانند روی چک ها اقدام به شکایت کنند