مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام . در اپارتمانی 9 واحده ، 7 پارکینگ سندی وجود دارد و یک پارکینگ مسقف مشاع . یکی از مالکین که 4 واحد دارد 5 ماشین پارک کرده و یکی از ماشین های خود را در پارکینگ مسقف گذاشته و بنده به عنوان مالک و حق سهم در مشاعات جای پارک ندارم و این فرد اجازه پارک من را نمیدهد باید چکار کنم

پاسخ ها :

تصرف پارکینگ مشاع پارکینگ مشاع ساختمان پارکینگ ساختمان پارکینگ مشاع مشاعات ساختمان پارکینگ ساختمان