مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق سوخت

سلام من حدودا آخر های سال 1401 یک پراید خریدم که کارت سوخت نداشت.برج یک 1402 تقاضایی کارت سوخت کردم و بین برج 3 و 4 سال 1402 کارت سوختم گرفتم و ازش استفاده میکردم تا آخر برج 10 که متوجه شدم مسدود شده پیگیر شدم اعلام کردن فروردین 1402 قاچاق سوخت در سیستان و بلوچستان انجام دادند و کارت مسدود هست.و این که میدونم هیچ مشکلی برای من پیش نمیاد ولی کارت سوخت ندارم.سوالم این جا هست آیا کارت سوخت به من میدن یا باید جریمه اون قاچاق سوخت پرداخت بشود و بعد کارت سوخت به من بدهند؟

پاسخ ها :

مسدود کردن کارت سوخت به دلیل قاچاق سوخت مسدودی کارت سوخت قاچاق سوخت کارت سوخت قاچاق