مشاوره حقوقی رایگان - مخفی نمودن بارداری مستاجر در زمان قرارداد اجاره

با درود و احترام
حدود یکماه و نیم پیش واحدی را به مستاجر اجاره دادیم با ثبت تعداد سه نفر و قید شده زن و شوهر همراه یک فرزند در اجاره نامه فی مابین . خانم مستاجر 8 ماهه باردار بوده و با پوشش چادر ظاهر می شدند یک ماه پس از مستقر شدن در واحد ما (واحدی که به این خانواده اجاره دادیم) ایشان وضع حمل کردند و 4 نفر شدند . در واقع در زمان عقد قرارداد هیچ اشاره ای به فرزند توی راه نداشتند.
علت را که از همسر خانم جویا شدیم اعلام کردند که شما باید شکم خانم من را می دیدید ( اظهاری بیشرمانه و دور از حیا و ادب)
با توجه به این که عملاً پنهانکاری کردند و با این رفتار قصد فریب در معامله را داشتند آیا می توان درخواست تخلیه واحد را داشته باشیم؟( با توجه به این که یک بند قرارداد هم اعلام شده در صورت نارضایتی طرفین یک ماه بهم فرصت دهند)

سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. درخواست تخلیه خیر -