مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاع

سلام
من و همسر سابقم مغازه ای را 4 دانگ ایشون و 2 دانگ بنده شریک هستیم. قبلا توافق کرده بودیم که ایشون فعالیتشون رو اون جا ادامه بدهند 2 سال برداشت اجاره برای ایشون و 1 سال به من پول اجاره رو بدهند پارسال که نوبت من بود گفت تخلیه میکنم و من با مکافات دادم اجاره. امسال دوباره گفته خودم میخواهم بروم. بنده هم تصمیم گرفتم اجاره رو مشخص کنیم هرکدوم سهممون رو برداریم. اما ایشون موافقت نکرد. میگه همون دو سال دست من یک سال دست تو و این به ضرر من هست. من چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر مسالمت امیز حل نشد و سهم اجاره شما پرداخت نشد میتوانید از طریق دادگاه مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر از توافق حاصل شود در غیر این صورت از طریق دادگاه می‌توانید حق خود را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت دو دانگ ، باید اجاره ماهیانه به شما پرداخت گردد
شما می توانید قبول ننمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.