مشاوره حقوقی رایگان - نشت اب

سلام بنده در طبقه اول ساکن هستم طبقه بالا از سرویس یا حمام به پایین نشت میکند بنده به وسیله ی موبایل در روزهایی که اب نشت میکنه فیلم گرفتم و به صاحب خانه ارسال کردم ایا این کار میتونه کمکم کنه؟
تشکر از وقتی که به صورت رایگان برای ماها میزارید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید کارشناسی گردد تا علت مشخص گردد
و اگر خسارتی به شما وارد شده باشد امکان مطالبه خسارات وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین کنید تا موضوع کارشناسی شود و سپس اقدام به تنظیم دادخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید توسط کارشناس تعیین و ارزیابی شود